Horeca inrichting

Een horeca inrichting gaat verder dan enkel stoelen en tafels. Een sfeervolle plek, waar je graag wilt zijn en terug wil komen, is van belang. Of dit nu de horeca is op kantoor, zoals een bedrijfsrestaurant of werkcafé, of de lunchroom bij je in de straat. 

De perfecte horeca inrichting is comfortabel, maakt indruk en sluit perfect aan bij de rest van het interieur, het pand en de visie van de organisatie. 

 

Is jouw horeca gelegenheid toe aan een nieuw interieur?

 Door de jaren heen heeft Cialona verschillende eetgelegenheden ingericht, zoals je in ons portfolio kunt zien. We vinden het belangrijk dat het interieur van het restaurant naadloos aansluit bij de visie en cultuur van de organisatie. 

Zoals voor ieder project, maken wij een 3D ontwerp, zoals hiernaast. Je kunt zo precies zien op welke manier, alles wat we besproken hebben, zijn plek vindt in het geheel. 

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk dat wij ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van de interieurbouw industrie. Zo investeren in ons machinepark en duurzame materialen.

Full service

Wij zijn een full service organisatie en zullen alles rondom je interieurproject voor onze rekening nemen. We werken met onze eigen mensen, en met vaste partners voor speciale wensen.

3D Ontwerp

Na de briefing en conceptfase door ons team van designers, ontvang je van ons een compleet 3D ontwerp van het project. Zo zie je precies wat we voor je gaan maken.

Vooruitstrevend

Wij blijven ons dagelijks ontwikkelen door op de hoogte te blijven van de interieur trends. We proberen voor te blijven lopen op het gebied van beleving en passende interieurconcepten.

Wij realiseren je maatwerk interieur

zoals jij dat wilt!
Als interieurbouwer zijn wij volledig thuis in het bedenken, ontwerpen en realiseren van maatwerk horeca projecten.
Dus bij ons niet enkel standaard stoelen en tafels, maar een stijlvolle inrichting die samensmelt met de identiteit van je organisatie.

Hoe wij werken

01

Inventarisatie

Tijdens de briefing bespreken we samen alle wensen, ideeën en het budget voor het project.

Lees verder

02

Concept & design

Na feedback en afstemming vertalen we het geheel naar 3D-visuals.

Lees verder

03

Projectbegeleiding

Een van onze projectmanagers draagt zorg over het gehele project.

Lees verder

04

Productie

In Cialona’s uitgebreide productieatelier worden alle interieuronderdelen...

Lees verder

05

Realisatie & nazorg

Het team van interieurbouwers plaatst het interieur en zorgt voor een...

Lees verder

Een kantine, bedrijfsrestaurant of werkcafé

Voor veel organisaties is het belangrijk om een bedrijfsrestaurant te hebben op locatie. Dit kan variëren van een heel groot restaurant met buffet tot enkel een keuken met zitgedeelte. Bij grotere organisaties zit er vaak een cateraar die dit verzorgt en bij kleinere organisaties is dit in eigen beheer. In beide gevallen is het top  als het een sfeervolle ruimte is.


De combinatie van een inspirerend restaurant en het aanbod van verschillende soorten voeding, komt het welzijn van werknemers ten goede. Even gezellig met collega’s lunchen en ontspannen. Bovendien is er dan ook een mooie plek om klanten, sollicitanten en leveranciers te kunnen ontvangen. 

Gelukkig is op veel plekken de kantine tegenwoordig niet meer de grijzige kantine die hij ooit was. Wij gaan voor een stijlvolle kantine inrichting waar je samen kunt eten en drinken.   

Creatief & Functioneel

Naast horeca plekken binnen organisaties, richten wij ook restaurants, lunchrooms, hotels  en bars in. We gaan net zoals bij ieder ander interieurproject van ons aan de slag met het maken van een creatief concept op maat.
Ieder project is uniek en heeft een ander doel, concept en budget. 

Samen werken we naar een maatwerk horeca ontwerp waar jij, je gasten of je collega’s zich prettig bij voelen. We gaan voor dat wow-effect. 

En dat heeft niet alleen te maken met de creativiteit van het interieur maar ook zeker de functionaliteit. De combinatie van die twee factoren is key!

    We helpen je graag van A tot Z met jouw nieuwe interieurplannen. Contact je ons?