MVO

Duurzaam ondernemen

Als vooruitstrevend bedrijf is het voor ons belangrijk dat we een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de interieurbouw industrie, en daarom doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te produceren. MVO is voor ons een belangrijk onderwerp binnen de organisatie.

Cialona Kantoor

Bij ons op kantoor zijn wij op allerlei vlakken ook duurzaam bezig. Zo rijdt het merendeel van de bedrijfsauto’s op elektriciteit, is ons pand aangesloten op groene stroom en hangt er overal led verlichting. Bovendien is een gedeelte van de inrichting gemaakt van gerecycled materiaal.

Machines

Het atelier van Cialona is uitgerust met de nieuwste machines, waaronder een CNC frees. Deze moderne machine is geprogrammeerd om zo weinig mogelijk materiaal te verspillen gedurende het freesproces.

Tevens zorgt team werkvoorbereiding er voor dat de technische tekeningen op een manier worden ingericht, dat het maximale aantal items uit een stuk plaatmateriaal gehaald kan worden.

Circulariteit

Circulair inrichten wordt steeds belangrijker, daarom denken wij graag met je mee over de keuzes voor een duurzamer interieur. Wij gebruiken gecertificeerde materialen en kijken op welke manier deze hergebruikt kunnen worden in de toekomst. Bovendien realiseren wij nieuwe interieurs, waarbij bestaand meubilair van de klant kan worden hergebruikt en omgebouwd tot nieuwe items. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan bij het project van de Gemeente Gennep.

Project Gemeentekantoor Gennep
Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.