Bertels

Kantoor
Maatwerk meubilair
Ospel
Bertels

Kantoorinrichting Bertels

Cialona heeft naar alle tevredenheid verschillende beursstands gebouwd voor Bertels.
Vervolgens zijn we gevraagd een interieurdesign te maken voor hun nieuwe kantoorpand in Ospel. Dit design hebben we volledig gerealiseerd.

Een nieuw interieur voor Bertels

Bertels B.V. bestaat momenteel 25 jaar en is een toonaangevende internationale producent en leverancier van hoogwaardige meststoffen. Door de groei van de organisatie, was een groter pand nodig.
Voor dit nieuwe onderkomen hebben wij veel maatwerk meubilair ontworpen, geproduceerd en geplaatst.

Maatwerk meubilair

Ten eerste, het opvallende bedrijfsrestaurant. Een centrale plek waar men elkaar kan ontmoeten om samen te lunchen. Het restaurant heeft een open design, is in stijl van de rest van het pand en van alle gemakken voorzien. Verder hebben we ook twee pantry’s geplaatst, voor een snel kopje koffie of even handen wassen. Maar ook hoogwaardige bureaus, vergadertafels, belcorners en een garderoberuimte.

En last but not least. De plek waar je het pand binnenkomt, waar je de eerste indruk opdoet: de ontvangstbalie, wederom een échte eyecatcher. De balie heeft een strak, opvallend design en loopt rond af. Achter deze balie is een backoffice geplaatst met bureaus en grote wandkasten voor opbergruimte.

Een keertje op bezoek bij Bertels op kantoor?  On perfect grounds 

5/5
Wij kennen Cialona vanuit het bouwen van onze stand. Omdat daar de samenwerking heel goed liep, er echt meegedacht werd en ze ook nog eens kwalitatief hoge afwerking hebben was het voor ons een logische stap om ook met hun de interieurbouw voor ons nieuwe pand aan te gaan.

En die keuze heeft enorm goed uitgepakt. Het resultaat is prachtig op alle vlakken en tot in de details verzorgd.

Het contact loopt vlekkeloos, vanaf eerste sales contact tot aan interieurbouwer op de vloer.

Cialona zorgt als betrouwbare partner dat alles goed komt en dat is in een drukke periode met een nieuw pand heel fijn.

Heidi Sieben

Creative Director
Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.