Cialona Bedrijfskantine

Bedrijfskantine
Helmond
Cialona

De bedrijfskantine van Cialona

De bedrijfskantine is het hart van Cialona. Hier komen alle collega’s zeker drie keer per dag samen om even te ontspannen, samen de dag te bespreken en een hapje te eten.

Deze belangrijke ruimte heeft een flinke vernieuwing ondergaan en is nu ook nog eens de gezelligste plek van heel Cialona geworden.

Van grauw naar wauw

Ons team is dagelijks flink in de weer om voor onze klanten de allermooiste interieurs te realiseren. En ooit vergeten we onszelf daarom een beetje. Nu was het tijd voor een volgend Cialona project: de bedrijfskantine was aan de beurt! Aan de voormalige kantine van Cialona ontbrak echter niets, alleen wat sfeer.

Ons team van designers is daarom aan de slag gegaan met het compleet nieuwe concept voor de bedrijfskantine. Na verschillende inspiratiesessies en conceptversies, is het definitieve ontwerp bepaald.

Dit ontwerp had die wauw factor, waar je zowel collega’s als potentiële klanten, maar ook leveranciers mee omver kunt blazen. Een gezellige kantine, die vakmanschap uitstraalt, dat moest het zijn en dat is het ook geworden.

De bouw van de kantine

Na het geweldige design, is de bedrijfskantine vervolgens volledig geproduceerd en gebouwd door onze eigen vakmensen. Stap voor stap kwam de kantine vanuit het design tot leven. De kleuren, materialen en toffe specials smolten langzaam samen tot een mooi geheel.

De ruimte is van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een hedendaagse bedrijfskantine. Wij hebben hier echter wel een paar extra’s aan toegevoegd!

Zo hebben we een eigen tap met alle lievelingsbieren erop, voor de beste vrijdagmiddagborrels. Maar ook een kookgelegenheid, omdat we elke dinsdag en vrijdag een (warme) maaltijd hebben voor iedereen. Kortom, de gezelligste plek van Cialona, met écht alle gemakken van dien.

Ook de bedrijfskantine aanpakken?

Wij maken van elke bedrijfskantine een plek waar collega’s zich thuis voelen en optimaal kunnen ontspannen tijdens de pauzemomenten.

Maar ook als de ruimte nog een ander doel dient, is dit mogelijk. Met de inrichting van een bedrijfskantine, kun je alle kanten op. Het leent zich namelijk perfect als multifunctionele ruimte. Denk hierbij aan een verlenging van de showroom of een informele vergaderplek.

 

 

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.