Expivi

Kantoor
Eindhoven
500 m2
Expivi

Expivi

Expivi betrok eind 2019 haar nieuwe kantoor op Fellenoord waarvoor we de totale inrichting hebben verzorgd. Omdat de organisatie een sterke groei doormaakte was het tijd voor niet alleen een groter kantoor, maar ook een interieur dat past bij deze scale-up.

Expivi is een online 3D-productconfiguratieplatform. Met de innovatieve 3D-technologie van Expivi is elk product te visualiseren. Zo  zie je van tevoren precies wat je koopt, zonder verrassingen.

 

Kantoorinrichting

Het nieuwe interieur is voorzien van een groot aantal werkplekken. En een maatwerk keuken, diverse meetingrooms en een theater/presentatieruimte.
Wij hebben het hele traject, van design, begeleiding van bouwkundige aanpassingen tot de realisatie verzorgd.

Samengevat, is de uitstraling van het kantoor zakelijk en huiselijk.
Door de brede centrale gang is de het hele kantoor van Expivi goed te overzien. Daardoor komt de transparantie van de organisatie terug in de doorkijk van het kantoor en de verschillende ruimtes.

 

Indeling kantoor Expivi

De indeling van het kantoor zorgt voor een goede balans tussen vaste- en flexwerkplekken. Onder andere zijn er verschillende ruimtes waar informeel overlegd kan worden.

De keuken en lange tafels bieden plek voor zowel lunch als borrels. Daarnaast kan het aangrenzende theater worden gebruikt voor presentaties. De combinatie hiervan is perfect voor customer events.

Expivi

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.