Werken bij Cialona

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures. 

logistiekmedewerker

Allround Medewerkers Logistiek

 

Als Allround Medewerker Logistiek bij Cialona ben jij verantwoordelijk voor het optimaal werken van ons warehouse. 

Zo zorg jij ervoor dat alle onderdelen voor een project in perfecte staat op plaats van bestemming aankomen.

Je verzamelt de juiste onderdelen, controleert en maakt ze gereed voor transport. Ook draag je zorg voor het eventueel weer retourladen van onderdelen om deze vervolgens weer te organiseren in ons warehouse.

Het is belangrijk dat je overzicht kunt houden tussen de verschillende projecten en de daarbij horende onderdelen die in- en uit ons warehouse gaan.

Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

werkvoorbereidercalculatorvacature

Werkvoorbereider / Calculator

Ben jij die werkvoorbereider die het leuk vindt om een interieurproject technisch uit te werken, te tekenen en bij voorkeur ook te calculeren?
Solliciteer dan op onze vacature voor Werkvoorbereider!  

Jij bent een kei in Vectorworks, maar vooral in Interiorcad.
De technische tekeningen die je daarin maakt zijn duidelijk, doordacht en met oog voor detail én budget.

Door jouw technisch inzicht en tekenwerk kunnen onze meubelmakers en collega’s in de buitendienst met een gerust hart produceren en monteren.

Ook ben je thuis in het standaardiseren van terugkerende processen.

De diversiteit aan projecten binnen Cialona enorm, dus saai tekenwerk is uitgesloten!  

Streef jij ook naar het optimale resultaat waar wij samen als team trots op kunnen zijn?  

Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

Operationeel Manager

Heb jij ervaring in de (interieur)bouw en zie jij het als een uitdaging om het productieproces in goede banen te leiden, overzichtelijke planningen te maken en een projectteam te coachen?

Beschik je ook nog eens over een helicopterview, denk je in oplossingen en zorg je daarmee voor tevreden klanten? Word dan Operationeel Manager bij Cialona. 

Download hier de volledige functieomschrijving van hiernaast.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

 

vacature timmerman

Interieurbouwer | Timmerman/vrouw

Wij zijn op zoek naar een interieurbouwer met passie! Gemotiveerd en met oog voor kwaliteit maak jij de mooiste meubels.

Efficiënt werken, alleen of in teamverband is voor jou geen enkel probleem. Het werken met CNC gestuurde machines in ons eigen productie-atelier behoort naast het ambachtelijk produceren ook tot jouw werkzaamheden.

Je werkt aan verschillende interieuronderdelen en je beheert, onderhoudt en verzorgt je eigen gereedschappen en materialen.

We zoeken iemand met een VMBO/MBO technische opleiding, minimaal meubelmaker niveau 2 óf iemand met ervaring. 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

vacature

Uitvoerder buitendienst

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven teamplayer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, gemotiveerd en stressbestendig is en vol energie.

Je bent als uitvoerder eindverantwoordelijk voor de montage, oplevering en demontage op locatie. Zelfstandig werken is geen probleem voor jou maar het belangrijkste is dat je je ook uitstekend binnen je eigen team en naar onze klanten toe profileert. 

Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste. 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

Of klinkt een functie als Standbouwer je beter in de oren?