Werken bij Cialona

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures. 

 

logistiekvacature

Allround Medewerker Logistiek

Als Allround Medewerker Logistiek bij Cialona ben jij verantwoordelijk voor het optimaal werken van ons warehouse.  

Jij zorgt ervoor dat alle onderdelen voor een project in perfecte staat op plaats van bestemming aankomen. 

Hiervoor verzamel je de juiste onderdelen vanuit het warehouse, controleert deze en maakt ze vervolgens gereed voor transport. 

Ook draag je zorg voor het eventueel weer retourladen van onderdelen om ze daarna te kunnen organiseren en opslaan. 

Het is belangrijk dat je overzicht kunt houden tussen de verschillende projecten en de daarbij horende onderdelen die in- en uit ons warehouse gaan. 

Ben je enthousiast geworden? 

Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

vacatureinterieurbouwer

Interieurbouwer | Meubelmaker

Ben jij die Interieurbouwer, Meubelmaker, Timmerman of vrouw met oog voor detail? Dan zoeken wij jou! 

Voor het realiseren van al onze gave projecten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven teamplayer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. 

Efficiënt werken, alleen of in teamverband is voor jou geen enkel probleem. Het werken met CNC gestuurde machines in ons eigen productie-atelier behoort naast het ambachtelijk produceren ook tot jouw werkzaamheden.

Je werkt aan verschillende interieuronderdelen en je beheert, onderhoudt en verzorgt je eigen gereedschappen en materialen.

We zoeken iemand met een technische opleiding, minimaal meubelmaker niveau 2 óf iemand met ervaring. 

Ben je enthousiast geworden? 

Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

vacature

Uitvoerder buitendienst

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven teamplayer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, gemotiveerd en stressbestendig is en vol energie.

Je bent als uitvoerder eindverantwoordelijk voor de montage, oplevering en demontage op locatie. Zelfstandig werken is geen probleem voor jou maar het belangrijkste is dat je je ook uitstekend binnen je eigen team en naar onze klanten toe profileert. 

Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste. 

Ben je enthousiast geworden? 

Solliciteer door je CV en korte motivatie te sturen naar communicatie@cialona.nl of door onderstaand formulier in te vullen en wie weet kom je binnenkort ook werken bij Cialona. 

Of klinkt een functie als Standbouwer je beter in de oren?