Het bedrijfsrestaurant van Jan Krediet

Bedrijfsrestaurant
Steenwijk
Jan Krediet Global Logistic Solutions

Het vernieuwde bedrijfsrestaurant van Jan Krediet

Begin dit jaar hebben zij hun complete huisstijl vernieuwd, waardoor het bedrijfsrestaurant ook klaar was voor een opfrisbeurt. Wij hebben een compleet nieuw ontwerp gemaakt, zoals je hiernaast kunt zien, en deze gerealiseerd met een nieuwe sfeer en opstelling.

Wie is Jan Krediet

Jan Krediet Global Logistic Solutions, is een full-service logistiek partner voor veel logistieke uitdagingen wereldwijd. Je hebt vast wel eens een vrachtwagen van hen voorbij zien rijden.

Het is namelijk een bekende naam in de logistiek branche en van oorsprong bekend door de oplossingen voor de meubel- en keukensector. Tegenwoordig reiken hun oplossingen en netwerk veel verder dan dat.

Het bedrijfsrestaurant

Het restaurant is ontworpen in lijn met de nieuwe huisstijl van Jan Krediet. Zo is het plafond zwart gemaakt en is er een nieuwe vloer gelegd in visgraatmotief.

Nog voor de glazen afscheiding van het restaurantgedeelte, is een gezellig zitje gecreëerd met een aantal lounge stoelen. In het restaurant zelf, zijn zithoeken met halfronde banken geplaatst aan de ene kant en losse eettafels met een lange rode bank langs de andere zijde. In het midden van de ruimte is er een hoge eettafel met barstoelen.

En niet te vergeten, de stijlvolle bar, voorzien van onder andere een Amerikaanse koelkast, vaatwasser en combimagnetron.
Het restaurant nodigt nu zeker uit om eens lekker te gaan lunchen met collega’s.

Bijzondere verlichting

Te beginnen met de verlichting boven de ronde banken. Deze hebben een industriële look, en zijn gemaakt van gerecycled PET-vilt. Goed voor het milieu én bevorderlijk voor de akoestiek.

Ten tweede, de verlichting boven de eettafels bij de treinzit. Daar hangen namelijk échte koplampen, was dat je al opgevallen? Ze passen goed bij de organisatie en zijn een leuke speelse touch in het geheel.
Verder hangen er nog bollampen met rode fitting en rode snoeren boven de hoge tafel en de bar.

Het zijn drie verschillende vormen en maten van verlichting, maar toch sluiten ze perfect aan bij elkaar en bij de huisstijl en cultuur van Jan Krediet.

Bekijk hier de website van Jan Krediet, of bekijk meer projecten uit ons portfolio.

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.