Organisatie

Cialona Interiors, het totaalplaatje

Cialona Interiors creëert al meer dan 50 jaar eigentijdse interieurconcepten en ontzorgt klanten van concept tot realisatie.

De interieurprojecten lopen uiteen van zorginstellingen, tot complete kantoren en horeca omgevingen. Wij zijn een full-service organisatie, wat wil zeggen dat wij het hele proces van A tot Z graag uit handen nemen. 

Daarbij hebben wij alle expertises letterlijk onder één dak, en kunnen snel schakelen binnen het project team. Van het eerste gesprek, tot compleet 3D ontwerp, projectbegeleiding, productie en montage, zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. 

Het kantoor

Vanuit ons kantoor in Helmond realiseren we hoogwaardige interieurprojecten die aansluiten bij de visie en identiteit van de klant.

Een interieur bepaalt niet alleen de uitstraling van de ruimte, maar geeft de ruimte ook een doel. Ieder interieur vraagt om een andere 
focus en functionaliteit en daar dragen onze unieke concepten aan bij. 

Van idee tot oplevering zorgen wij voor jouw project, zodat je aan het eind enkel nog de sleutel hoeft om te draaien.

Productieatelier

Dagelijks werken Cialona’s vakmannen in ons productieatelier van  1200 m² met volle overgave aan alle interieurprojecten. Projecten die aanvankelijk door ons zijn bedacht, ontworpen, uitgetekend en waarvoor alle materialen zijn besteld. 

Om de mannen in ons atelier een handje te helpen, beschikken we over de meest moderne machines, de beste materialen en de lekkerste koffie.

Benieuwd wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen?

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.