Duurzaam Opgewekt

Kantoor
Geldermalsen
Duurzaam Opgewekt

Kantoor Duurzaam Opgewekt

Duurzaam opgewekt is uit zijn jasje gegroeid en daarom zijn zij sinds kort verhuisd naar een groter kantoor in Geldermalsen. Wij hebben hen geholpen aan een passend kantoorinterieur, waarmee ze een nog duurzamere toekomst tegemoet kunnen gaan.

 

Duurzaam Opgewekt

Bij Duurzaam Opgewekt maken ze, zoals de naam al doet vermoeden, duurzame energiesystemen. Je kunt hierbij denken aan warmtepompen, regeneratie of zonnecollectoren. Ze noemen zichzelf “de verduurzamers van Nederland”.

 

De inrichting van het kantoor

De nieuwe look en feel van het kantoor is dan ook heel natuurlijk, met veel groene elementen, maar bovenal een strak, opvallend design. Het groen is terug te vinden in de kleur op de wanden, maar ook in de planten die in de maatwerk plantenbakken staan en het komt veelvuldig terug in het meubilair.

Er is een keuken aanwezig in het midden van de kantoorvloer, met fijne zitplekken waar collega’s samen kunnen komen om te ontspannen. Aan weerszijden van de keuken zijn er werkplekken, met in hoogte verstelbare bureaus, en een grote afgesloten vergaderruimte.

Tussen de werkplekken in de kantoortuin zijn roomdividers geplaatst met opbergruimte onderin en planten bovenop ter aankleding en extra groen. Deze dividers hebben daarentegen ook een akoestische functie. Het materiaal absorbeert omgevingsgeluid, wat zorgt voor een prettigere akoestiek in een open kantoortuin zoals deze.

Verder zijn er ook nog drie kantoorruimtes ingericht die ieder met een glaswand zijn gescheiden van de rest van het kantoor.

 

Automatisch de planten bewateren

Wat ook direct opvalt als je hier binnenstapt, zijn de buizen die door het kantoor lopen. Deze zijn een leuke knipoog naar de activiteiten van de organisatie, installaties aanbrengen.

De buizen komen uit in de plantenbakken, welke door de pompinstallatie automatisch, altijd voorzien zijn van voldoende water.
Hier hoeft er dus niemand met een gieter rond op vrijdagmiddag!

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.