Nieuws

Interieur Trends 2023

vacatures_cialonainteriors_interieurbouw_interieurbouwer

Interieur Trends 2023

De belangrijkste interieurtrends van 2023 op een rijtje. Het gaat hier om de zakelijke interieur trends van dit jaar. Wat zien wij veel terug en wat is er populair? De drie voornaamste trends worden in dit blog uitgelicht. Als interieurbouwer proberen wij uiteraard mee te gaan in de trends van nu. Echter, is de leidraad in een project, de eisen en wensen van de klant en de daarbij horende huisstijl en bedrijfscultuur.

Mocht je voorkeur bepaalde stijl of trend zijn, gaan wij hier graag in mee. We adviseren en ontwerpen erop los! Ons ontwerpteam begint een project altijd met een moodboard om samen de sfeer te bepalen waar we voor kiezen. Daarna wordt pas per ruimte alles ontworpen stapje voor stapje. Benieuwd wat we voor je nieuwe interieur kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we komen graag kennismaken en met je sparren over de nieuwe plannen.

 

experiencecenter_duurzaam_interieur_interieurbouw_interieurbouwer

Natuur en Duurzaam

Een van de meest populaire interieur trends van 2023, door de natuur geïnspireerde ontwerpen en inrichtingen. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals steen, hout en groen blijft in populariteit groeien. Groen in kleur en groen als in de toepassing van planten en bloemen in de breedste vorm.

Het groen wordt hierin vaak gecombineerd met beige tinten en zachte stoffen zoals linnen en katoen. Bovendien speelt duurzaamheid steeds meer een rol en wil men daar ook steeds meer op inspelen en in meedenken. Cialona Interiors heeft duurzaamheid erg hoog staan, en wij denken daarom ook graag mee als het gaat om de toepassing van duurzame materialen in je zakelijk interieur.

 

lowpad experience center

Flexibele ruimte

Een trend die we al een tijdje terugzien in het zakelijke interieur. De epidemie heeft deze trend een boost gegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoorinrichtingen met flexwerkplekken en bedrijfsrestaurants die ook als vergaderruimte worden gebruikt. Mensen zullen steeds vaker naar multifunctionele ruimtes zoeken. Ruimtes die aanpasbaar zijn aan de veranderende behoeften en gebruiksdoeleinden.

 

loods20_helmond

Beleving

Een interieur is tegenwoordig niet meer altijd statisch. Er moet iets gebeuren. Beleving in de ruimte, maakt het interessant en elke dag anders. Denk bijvoorbeeld aan een winkel of museum waar je enkel in kunt zijn of langs kunt lopen, zonder dat er iets gebeurt, dag in dag uit. Dat is verleden tijd! Een experience center is daarom in populariteit aan het stijgen.

De basis van een experience center kan een museum, showroom of winkelinrichting zijn, waarbij er wordt ingezet op beleving en interactie met de doelgroep. De doelgroep komt hier om iets te leren over het product of dienst, en wil met een goed gevoel naar buiten. Je hun aandacht vasthouden, en zorgen dat ze niet naar de volgende gaan. Dat kan beleving doen in je experience center. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Experience Centers. Je kunt ze bekijken in ons portfolio.

 

balie

Kleur

Veel kleuren gebruiken in een bepaalde ruimte is echt de trends van het moment. Een felgekleurde bank bij een weer andere kleur wand bijvoorbeeld. Een druk gekleurd stuk kunst midden in de ruimte en andere art deco elementen zijn zeer populair. Kleuren die hierin populair zijn, zijn oranje, paars en groen.

Wij gaan altijd uit van de wensen van de klant, en passen ons aan aan de huisstijl en cultuur van de organisatie zelf. Mochten deze kleuren aanspreken, dan zorgen we wel voor een rustige vloer en andere mooie elementen die het tot een fijn geheel maken en niet alleen drukte en kleur. Bovendien is deze trend goed te combineren met natuur en duurzaam. Het rustige interieur combineren met een fel item, opvallend meubel of gekleurde wand.

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.