KLIJFlab

Experience Center
KLIJFlab
Onderwijs Maak Je Samen
Helmond

Het KLIJFlab

Het KLIJFlab is een gloednieuwe ervaringsruimte in Helmond. Hier kun je als onderwijsprofessional leren over de werking van de hersenen én zelf ervaren hoe deze inzichten optimaal beklijven. Het KLIJFlab is een onderdeel van Onderwijs Maak Je Samen.

 

Een Unieke Ervaringsruimte

Cialona is door Onderwijs Maak Je Samen gevraagd om voor hen een unieke trainingsruimte te ontwerpen en realiseren met alle onderdelen en ruimten die nodig zijn voor de trainingen.

In korte tijd hebben we de lege hal weten om te bouwen tot een leerzaam experience center vol beleving en informatie.

Binnen het KLIJFlab gebeurt er in elke hoek wel wat. Alles is open en met elkaar verbonden, maar door afscheidingen en het creëeren van hoekjes, kunnen er toch aparte activiteiten gedaan worden.

 

Brain Food & Interactieve wand

Elke training in het KLIJFlab is anders. Vandaar ook alle verschillende hoekjes met bepaalde layout en tools.

Zo is er bijvoorbeeld een open presentatieruimte met een grote zittribune, waar aan een grote groep een uitleg of presentatie gegeven kan worden; er zijn study pods waarin je met een kleiner gezelschap iets kunt bespreken; een food gedeelte om samen te lunchen; en nog veel meer!

In samenwerking met WT Interactive hebben we een interactieve wand samengesteld, waarmee deelnemers de hersenen en de werking ervan verder kunnen ontdekken.

De wand reageert op beweging en aanraking, zoals je kunt zien in de video hieronder. Door interacties en visualisaties, beklijven ervaringen beter in je hersenen. Interactief, leuk én super leerzaam!

 

KLIJFlab, een Leerzaam Experience Center

Als het gaat om beleving binnen het KLIJFlab, dan zit dat wel goed! Samen met het team van Onderwijs Maak je Samen hebben wij voor hen een passend experience center gerealiseerd, waar zij hun trainingen naar een nieuw level kunnen tillen.

Want zeg nou zelf, een training volgen op zo’n bijzondere locatie is toch super inspirerend!

Bekijk hier Cialona’s Experience Centers.

 

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.