Lowpad Experience Center

Experience Center
Lowpad
Bleskensgraaf

Het Lowpad Experience Center

Eurotec is een groeiende organisatie en is eind 2020 verhuisd naar een nieuw kantoorpand in Bleskensgraaf. Zij zijn organisatie achter de Lowpad; een hightech oplossing om logistieke distributieprocessen te optimaliseren.

Om deze Lowpad te demonstreren en in zijn eigen omgeving te zien voortbewegen, was een Experience Center nodig. Het nieuwe pand bood hen voldoende ruimte om een gaaf center te kunnen huisvesten. Cialona heeft zich ontfermd over de complete realisatie van het center.

 

De perfecte customer journey

Een Experience Center is dé plek om (potentiële) klanten persoonlijk kennis te laten maken met je organisatie of je product. Je kunt relaties uitnodigen op locatie om ze daar mee te nemen op een persoonlijke reis vol beleving langs je oplossingen, producten en/of diensten.

In het Lowpad Experience Center kunnen geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een kennismaking, meer informatie en een demonstratie.

 

Inrichting experience center

Team Cialona is aan de slag gegaan met het center. Wij hebben het gehele project op ons genomen, van de 3D concepttekeningen tot en met de plaatsing. We kennen elkaar al vanuit de meerdere beursstands die we voor hen hebben gebouwd, dus het proces verliep soepel vanaf de start.

Het center is opgedeeld in een vergader- en een demogedeelte. Dit geheel is afgestemd op de huisstijl van de organisatie; zo is de wand bijna volledig bekleed met een zwart steenmotief, waardoor het witte LOWPAD logo goed opvalt. Over de gehele achterwand is eveneens een blauwe led lijn verwerkt.

Het vergadergedeelte is zo ingericht dat er meerdere relaties kunnen worden ontvangen. Er is een koffie corner aanwezig, een laag- én een hoog zitgedeelte met een presentatiescherm. De ruimte is verder aangekleed met een houtlook wand, een onderdeel moswand en moderne zwarte kroonluchters.

 

Demo zone

Het belangrijkst van het center is het gedeelte waar de Lowpads rijden, hier komt de relatie immers voor. Deze ruimte is met een glazen balustrade afgeschermd van de rest. Zo heeft men tijdens het bezoek continue goed zicht op de rijdende Lowpads.

 

Benieuwd naar de Lowpad? Check https://lowpad.com

 

 

 

 

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.