Bedrijfskantine inrichting

Bedrijfskantine inrichting

De bedrijfskantine is een centrale ontmoetingsplek waar collega’s samenkomen, ontspannen en genieten van gezamenlijke pauzes en lunches. 

Het is voor de bedrijfscultuur en onderlinge relaties een belangrijke ruimte binnen het bedrijf, omdat hier vaak alle lagen uit de organisatie samenkomen.

Wij begrijpen het belang van het hebben van een gezellige, maar functionele kantine. Onze expertise ligt bij het creëren van unieke op maat gemaakte interieurs die aansluiten bij de bedrijfscultuur. 

Van concept tot en met realisatie, zorgen wij voor een naadloze transformatie. Ook voor bedrijfskantines, restaurants of andere horeca. 

 

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk dat wij ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van de interieurbouw industrie. Zo investeren wij in duurzame toepassingen, zowel binnen Cialona als voor onze klanten.

Full service

Alles rondom het interieurproject nemen wij voor onze rekening. We werken volledig met onze eigen mensen, en met vaste partners voor speciale wensen.

3D Ontwerp

Na de briefing en conceptfase door ons team van designers, ontvang je van ons een compleet 3D ontwerp van het project. Zo zie je precies wat we voor je gaan realiseren.

Vooruitstrevend

Dagelijks blijft ons team zich ontwikkelen door op de hoogte te blijven van de laatste interieur trends en interactieve toepassingen.

Wij creëren en realiseren innovatieve interieurs
op basis van de wensen van elke klant, de doelgroepen,
branding, het budget, voorkeuren en mate van interactiviteit.

Een positieve werkomgeving

Een functionele bedrijfskantine draagt bij aan een positieve werkomgeving en kan het teamgevoel versterken. Tijdens de lunchpauze ontstaan namelijk discussies en komen nieuwe inzichten aan bod. 

Hierdoor leren collega’s elkaar steeds beter kennen en kan de lunchtijd een bron van ontspanning en plezier worden, wat de zakelijke samenwerking ook ten goede komt.

Maar dan moet er wel een toffe plek zijn voor alle collega’s om samen te kunnen lunchen…

Hoe wij werken

01

Inventarisatie

Tijdens de briefing bespreken we samen alle wensen, ideeën en het budget voor het project.

Lees verder

02

Concept & design

Na feedback en afstemming vertalen we het geheel naar 3D-visuals.

Lees verder

03

Projectbegeleiding

Een van onze projectmanagers draagt zorg over het gehele project.

Lees verder

04

Productie

In Cialona’s uitgebreide productieatelier worden alle interieuronderdelen...

Lees verder

05

Realisatie & nazorg

Het team van interieurbouwers plaatst het interieur en zorgt voor een...

Lees verder

De inrichting van de kantine

Als het gaat om de inrichting van de perfecte kantine, ligt onze focus niet alleen op de esthetiek maar zeker ook de functionaliteit. Het alles begint met een moodboard en een daarop volgend 3D design, zoals hiernaast. 

Wij integreren slimme interieuroplossingen en mooie materialen in praktische indelingen om aan alle functionaliteiten en wensen te kunnen voldoen.

Verder besteden we veel aandacht aan duurzaamheid, denk hierbij aan milieuvriendelijkere materialen, minder verspilling gedurende het productieproces en het gebruik van items met een langere levensduur.

Ons team heeft samen alle expertise in huis om te adviseren en inspireren, maar hoe ‘groen’ je bedrijfskantine wordt, dat bepaal je uiteraard zelf.

 

bedrijfskantine_bedrijfsrestaurant_kantine_interieurbouw_cialonainteriors

Een inspirerende bedrijfskantine

Kies voor een bedrijfskantine die aansluit bij de bedrijfscultuur en stimuleer hiermee de positieve werkomgeving en blije werknemers.

Ontdek hoe wij helpen bij het creëren van een inspirerende bedrijfskantine waar medewerkers graag samenkomen en kunnen ontspannen tijdens een drukke werkdag. 

kom in contact

Contactformulier