Tajima

Showroom
Helmond
650m²
Tajima

Showroom Tajima

Voor Tajima Europe hebben we een showroom gerealiseerd op het hoofdkantoor.

Zij zijn een van de grootste fabrikanten van luxe vinyl vloerbedekkingen voor professioneel gebruik. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helmond.

Samenstelling van de showroom

De showroom is een grote open ruimte, waar zij het hele assortiment laten zien en kunnen demonstreren. Wat betreft de aankleding van deze showroom; uiteraard ligt er een vloer in van Tajima zelf. De overige items hebben wij verzorgd.

Ten eerste is de wand gedeeltelijk bekleed met een baksteenlook, voor een huiselijke, moderne sfeer. Verder hebben we een bar geplaatst, zodat de ruimte voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld een zakelijke vergadering, maar ook een bedrijfsborrel.

Ook hebben we aan de andere zijde van de ruimte, tegenover de bar, een hoge wandkast geplaatst met projectievlak in het midden, voor (product)presentaties. En als laatst is er een ingebouwde garderobekast in de ruimte voor je de showroom binnenkomt.

Tajima Europe

Kijk ook eens bij dit experience center, welke wij hebben gerealiseerd voor Lowpad in Bleskensgraaf. Een showroom of een experience center zijn bedoeld om je organisatie en je producten en/of diensten te presenteren aan je relatie.

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.