Gemeente Gennep

Kantoor
Gennep
Maatwerk meubilair
Gemeente Gennep

Gemeente Gennep

Het kantoor van de Gemeente Gennep was toe aan vernieuwing en heeft een flinke renovatie ondergaan. Op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en een eigentijdse werkomgeving is veel veranderd.

Ons aandeel zit in het maatwerk meubilair wat wij voor de gemeente Gennep hebben gemaakt.

 

Maatwerk meubilair

Zoals ook op de afbeeldingen te zien is, heeft team Cialona Interiors veel verschillende items gemaakt. Ten eerste een aantal bijzonder opvallende koffiecorners die door het hele kantoor te vinden zijn.

Bij binnenkomst kom je al zo’n koffiecorner tegen, waarnaar je aan de nieuwe loketten kunt plaatsnemen. De loketten zijn o.a. voorzien van het nieuwe logo van de Gemeente Gennep en de loketnummers.

De blokkasten voor in de zithoek zijn ook door ons gemaakt, met aan de achterzijde een garderobekast. Zo zijn alle jassen en tassen goed op te bergen en blijft het kantoor overzichtelijk. Verder zijn er door het pand heen nog maatwerk plantenbakken geplaatst.

 

Circulair meubilair

Een belangrijk punt van de renovatie was duurzaamheid en het circulair inzetten van bestaande items.
Zo zijn de houten schrootjes uit de plafonds verwerkt als muurelementen.

En hebben wij de bestaande kasten omgebouwd tot moderne roomdividers inclusief plantenbak bovenop. Deze roomdividers zijn geplaatst tussen de werkplekken in.

De gemeente 

Project in opdracht van GB Construct.

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.