Interieur op maat

Interieur op maat door Cialona Interiors

Interieur op maat door Cialona Interiors. Wij zijn een interieurbouwer met een erg breed portfolio, zoals je kunt zien bij onze projecten.

Onze expertise ligt bij het ontwerpen en realiseren van interieur op maat. Wij hebben alle expertise letterlijk in huis om je van begin tot eind te helpen met je interieurproject. 

Dat wil zeggen, dat wij beschikken over een volledig team, met onder andere interieurontwerpers, werkvoorbereiders en interieurbouwers. Wij staan klaar voor jouw project! Contact je ons? 

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk dat wij ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van de interieurbouw industrie. Zo investeren in ons machinepark en duurzame materialen.

Full service

Wij zijn een full service organisatie en zullen alles rondom je interieurproject voor onze rekening nemen. We werken met onze eigen mensen, en met vaste partners voor speciale wensen.

3D Ontwerp

Na de briefing en conceptfase door ons team van designers, ontvang je van ons een compleet 3D ontwerp van het project. Zo zie je precies wat we voor je gaan maken.

Vooruitstrevend

Wij blijven ons dagelijks ontwikkelen door op de hoogte te blijven van de interieur trends. We proberen voor te blijven lopen op het gebied van beleving en passende interieurconcepten.

Wij creëren en realiseren innovatieve interieurs
op basis van de wensen van elke klant, de doelgroepen,
branding, het budget, voorkeuren en interactiviteit.

Hoe wij werken

01

Inventarisatie

Tijdens de briefing bespreken we samen alle wensen, ideeën en het budget voor het project.

Lees verder

02

Concept & design

Na feedback en afstemming vertalen we het geheel naar 3D-visuals.

Lees verder

03

Projectbegeleiding

Een van onze projectmanagers draagt zorg over het gehele project.

Lees verder

04

Productie

In Cialona’s uitgebreide productieatelier worden alle interieuronderdelen...

Lees verder

05

Realisatie & nazorg

Het team van interieurbouwers plaatst het interieur en zorgt voor een...

Lees verder

Een duurzaam interieur

Het verduurzamen van de interieurbouw industrie staat hoog op ons prioriteitenlijstje. Zo blijven wij investeren in moderne machines en de kennis van ons team op het gebied van duurzaam produceren. Wij zijn bewust bezig met het zo duurzaam mogelijk ontwerpen, produceren en zaken doen in het algemeen. 

Een interieur op maat biedt vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. De keuze voor bepaalde materialen, vormen en manieren van bouwen zijn eindeloos. Ons ontwerpteam gaat voor je aan de slag en denkt met je mee. Zij hebben alle materiaalkennis in huis om goede keuzes te kunnen maken die passen in je budget, huisstijl en verwachtingen. 

kom in contact

Contactformulier

Laat het ons weten als je vragen hebt, of meer informatie wil ontvangen.
Wij komen er zo snel mogelijk bij je op terug!