Een experience center bouwen

Wat is een experience center?

Een experience center is een inspirerende ruimte waar merken tot leven komen en bezoekers een een unieke ervaring hebben. 

Het is een plek die verder gaat dan een standaard showroom. Hier worden bezoeker volledig ondergedompeld in de wereld van het merk. Producten en diensten worden hierbinnen zo gepresenteerd dat men ze kan zien, aanraken en soms zelfs uitproberen. 

De beste eerste indruk, maak je met een experience center vol interactiviteit. 

 

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk dat wij ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van de interieurbouw industrie. Zo investeren in ons machinepark en duurzame materialen.

Full service

Wij zijn een full service organisatie en zullen alles rondom je interieurproject voor onze rekening nemen. We werken met onze eigen mensen, en met vaste partners voor speciale wensen.

3D Ontwerp

Na de briefing en conceptfase door ons team van designers, ontvang je van ons een compleet 3D ontwerp van het project. Zo zie je precies wat we voor je gaan maken.

Vooruitstrevend

Wij blijven ons dagelijks ontwikkelen door op de hoogte te blijven van de interieur trends. We proberen voor te blijven lopen op het gebied van beleving en passende interieurconcepten.

Een experience center is de perfecte plek om merken
tot leven te laten komen en een onvergetelijke indruk achter te laten op de doelgroep.

Hoe wij werken

01

Inventarisatie

Tijdens de briefing bespreken we samen alle wensen, ideeën en het budget voor het project.

Lees verder

02

Concept & design

Na feedback en afstemming vertalen we het geheel naar 3D-visuals.

Lees verder

03

Projectbegeleiding

Een van onze projectmanagers draagt zorg over het gehele project.

Lees verder

04

Productie

In Cialona’s uitgebreide productieatelier worden alle interieuronderdelen...

Lees verder

05

Realisatie & nazorg

Het team van interieurbouwers plaatst het interieur en zorgt voor een...

Lees verder

Een experience center bouwen

Dat ga je natuurlijk niet zelf doen! Er komt een hoop kijken bij het bouwen van een experience center. Voordat de bouw begint, gaat er een compleet creatief proces aan vooraf. 

Vragen als: wat past er bij de organisatie, wat is het doel en wat is er nodig om de doelgroep te informeren, verrassen en onder te dompelen in jouw wereld? Dat werken we tot op de bodem uit! 

Wij zijn namelijk thuis in het creëren van een interieur wat vol beleving zit. Of het nu gaat om een zakelijk experience center, een recreatief experience center of een mobiel experience center. 

Voor al deze verschillende soorten experience centers, geldt hetzelfde: ze moeten de zintuigen van de bezoekers prikkelen en blijvende herinneringen aanwakkeren. 

 

kom in contact

Contactformulier

Laat het ons weten als je vragen hebt, of meer informatie wil ontvangen.
Wij komen er zo snel mogelijk bij je op terug!