Svea Solar

Kantoor
Eindhoven
500 m2
Svea Solar Nederland

Het nieuwe kantoor van Svea Solar

Svea Solar Nederland ging verhuizen van een kantoor in Helmond naar een ruimte op Fellenoord in Eindhoven. Deze ruimte, was een kale verdieping op vijf hoog. Aan Cialona Interiors de mooie taak om die kale ruimte te maken tot een fijne werkplek.

Cialona heeft het nieuwe kantoorinterieur vervolgens volledig ontworpen en ingericht volgens de wensen van Svea Solar NL en het is een top werkplek geworden, zo zeggen zij zelf.

Svea Solar

Svea Solar is een Zweedse organisatie die zich inzet voor een schonere planeet en zij helpen mensen om over te schakelen van vervuilende energie op zonne-energie.

Je kunt bij hen zonnepanelen volledig op maat aanschaffen. Van ontwerp en advies tot realisatie zorgen zij voor je zonnepanelen.

De natuur centraal

Svea Solar haalt energie uit de zon, de natuur, en heeft een duurzaam karakter. Er is daarom genoeg groen aanwezig en er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Het is een werkplek om niet snel te vergeten, met veel speelse items, kleuren en vormen. Het straalt het gevoel van energie uit vanaf het moment dat de liftdeur voor je open gaat.

Het kantoor, alles erop en eraan

De liftdeur opent zich en het allereerst wat opvalt aan de ontvangst, is de levensgrote eland onder het logo van Svea. Hier rechts van is er een grote presentatieruimte met tribune en daar tegenover een afgesloten kantoor.

Er loopt een zwarte baan over de vloer en plafond, recht door het midden van het kantoor wat dient als looppad. Aan de andere zijde van het kantoor is de vergaderruimte met daarna de open keuken.

De keuken is zwart van kleur, en van alle gemakken voorzien. Er zijn hoge- en lage zitplekken aanwezig om gezamenlijk te kunnen lunchen en bezoek te ontvangen.

Wat je niet kan zijn ontgaan is de grote boom in het midden van de kantoortuin. De takken van deze boom eindigen in grote ronde plafondlampen. Verder zijn er in de kantoortuin roomdividers te vinden in de vorm van hoge kasten, lage kasten, én wederom: bomen.

Deze bomen hebben een decoratieve functie, want ze sluiten perfect aan bij het thema. Maar dragen ook bij aan een goede akoestiek, wat prettig en haast noodzakelijk is, in een open kantoortuin als deze.

Aan het eind van de kantoortuin is er nog een creatieve ruimte aanwezig, aangekleed met zitzakken, schetsbord en een voetbaltafel.

5/5
Het zal op 12 oktober 2020 zijn geweest dat ik het kantoor van Cialona binnenstapte. Je zou er zo willen werken, alleen ik kwam er om een andere reden.

Als huurder van een kantoorpand in Helmond, al sinds vele jaren, waren wij op zoek gegaan naar een locatie in Eindhoven omdat de huidige huur afliep per januari 2021.

Via een tip van de makelaar, kwam ik in contact met Cialona in Helmond.

Tijdens mijn eerste bezoek aan Cialona werd ik warm ontvangen. Mijn gedachte was; als ze het kantoor van Svea Solar met dezelfde flair en artistieke inslag vorm konden geven, dat we in een mooie werkomgeving terecht zouden komen.

Cialona heeft de verwachtingen overtroffen. Niet alleen doordat ze in een korte tijd een ontwerp hebben gepresenteerd wat volledig paste bij onze cultuur en onze wensen, maar ook dat ze in staat zijn geweest het net zo te maken als op de tekening. Vakwerk, dat is zeker!

Los van het ontwerp en de werkelijkheid is het ook zeer prettig werken met de mensen van Cialona. Zowel Jan als Elise weten je het gevoel te geven dat je belangrijk bent als klant, dat ze naar je luisteren en denken met je mee.

Op 1 februari 2021 zijn met Svea Solar verhuisd naar Fellenoord 160 in Eindhoven en tot nu toe is er nog géén collega geweest die het niet een ontzettend mooi kantoor vindt en een fijne werkplek.

We hopen dat we er snel meer tijd in te kunnen doorbrengen als de Coronaregels het weer toelaten.

Namens heel Svea Solar Nederland, bedankt Cialona voor een top klus!

Paula Verstappen

Human Resources Manager Svea Solar Nederland
Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.