Straight Line Leadership

Opnamestudio's
Straight Line Leadership
Echt, Limburg

Straight Line Leadership

Straight Line Leadership is een organisatie, gevestigd in Echt, die zoals de naam al doet vermoeden, zich bezig houdt met onderwerpen rondom ondernemerschap en leiderschap.

Zij bieden online en offline programma’s aan, waar ondernemers worden gecoacht door de gespecialiseerde coaches van Straight Line Leadership.

De opnamestudio’s

De video’s die zij online inzetten voor het verspreiden van kennis en coachen van ondernemers, worden opgenomen in hun eigen studio’s.

Om de huidige huisstijl en imago van de organisatie te versterken, hebben wij twee nieuwe studio’s ontworpen en gerealiseerd.

Een passende sfeer

Wij hebben voor hen twee nieuwe stijlvolle studio’s ontworpen en gerealiseerd. Hier kunnen zij nu al hun beeldmateriaal in een passende sfeer opnemen.

De ene studio heeft een donkere inrichting. De donkerblauwe kleur die je op de wanden ziet, komt ook terug in het bijpassende meubilair. Om de studio compleet te maken is er een openhaard nagebootst en een uitzicht vanuit een hoog kantoorpand midden in een grote stad.

De andere studio heeft een veel lichter interieur met een bijpassende bar achterin en een zitgedeelte in het midden van de ruimte.

Meer zien uit ons portfolio.

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.