Rivez

Kantoor
Helmond
Rivez Assurantiën en Risicobeheer

Het kantoor van Rivez Helmond

Voor Rivez assurantiën en risicobeheer bv, hebben wij de benedenverdieping van hun kantoor in Helmond flink onder handen genomen. De kantoorinrichting is totaal op de schop gegaan en gemoderniseerd.

 

Een kleurrijk design voor Rivez

Rivez is een van de grotere assurantiebedrijven van Nederland en heeft kantoren in verschillende plaatsen in Zuidoost Brabant en Limburg.

Voor hun kantoor aan de Europaweg in Helmond hebben wij een ontwerp gemaakt voor de benedenverdieping en deze ook gerealiseerd.

Het nieuwe kleurrijke design is doorgevoerd in iedere ruimte, meubel en aankleding. Alles klopt. Zo kom je binnen in een stijlvolle entree met groot scherm, waarna je meteen hun vernieuwde kantoor binnenstapt.

Het interieur van het kantoor is voorzien van een gezellig eetgedeelte, werkplekken en twee afgesloten spreekkamers. Door de hele ruimte komen dezelfde kleuren en elementen terug, wat het tot een mooi geheel maakt.

 

Werkplekken in het midden

De twee meeting rooms aan de ene helft van de ruimte, zijn beide ingericht met een grote tafel, vilten stoelen, een maatwerk blokkenkast en een scherm. De wandbekleding met matchende vloerbedekking maakt het helemaal af.

Beide spreekkamers zijn afgesloten van de kantoortuin door een glazen wand met een ondoorzichtige baan, waardoor het transparant blijft, maar ook geschikt is voor besloten besprekingen.

De acht werkplekken in het midden van de ruimte, zijn in lijn met de lamellenwand met opvallend Rivez logo. De andere helft is ingericht met een keuken en een aantal hoge tafels met zitplekken.

 

Opvallende wandbekleding

De échte eye-catcher, het Rivez logo in de lamellenwand, is je vast niet ontgaan bij het zien van de foto’s. Maar ook de kleurrijke afbeeldingen aan weerzijde van het logo en in de glaswand bij de entree vallen op. Als je bekend bent in Helmond, herken je de beelden misschien wel…

Deze zijn namelijk onderdeel van de traverse mural: DitisHelmond

 

Wil je meer kantoorinrichtingen van Cialona Interiors zien? Klik dan hier voor meer projecten.

 

 

 

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.