IntoAction

Maatwerk meubilair
Best
intoAction

Maatwerk kantoorinrichting intoAction

Voor intoAction hebben wij maatwerk kantoorinrichting verzorgd. Kortgeleden zijn zij verhuisd van een kantoor in Eindhoven naar een nieuwe locatie in Best.

Het nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor van intoAction is een mooie open werkplek die erop gemaakt is om samen te werken. Je ziet aan de ruimte dat het een oude fabriek is geweest, het geeft het alles een heel industriële look en feel.

De inrichting is hier volledig op afgestemd. Er is gebruik gemaakt van moderne trends zoals de glaswanden, zwarte accenten, houten meubilair en drukke vloerbedekking.

Maatwerk meubilair

Door het hele kantoor zijn hoekjes, zitjes en werkplekken gecreëerd waar collega’s samen kunnen werken. Wij hebben verschillend maatwerk meubilair voor intoAction gerealiseerd.

Cialona heeft onder andere de opvallende ontvangstruimte verzorgd. De balie en het zitgedeelte zijn industrieel aangekleed. Door veel hout te gebruiken, daarmee de hoogte in te gaan en dat te combineren met de ledverlichting en zwarte accenten, versterkt het de industriële uitstraling. Het meubilair is bekleed in de kleuren van de intoAction huisstijl, wat goed afsteekt en opvalt in de ruimte. Deze combinatie is ook zichtbaar door het hele kantoor.

Daarnaast is in het midden van het kantoor is een stijlvol bedrijfsrestaurant met verschillende zitplekken, waaronder treinzitbanken gecreëerd. Met een diversiteit aan stoelen en een mix van grote en kleinere tafels. Om het restaurant heen zijn verschillende kantoorplekken, werkhoekjes, scrum ruimtes en vergaderkamers ingericht. Ook hebben we in de algemene vergaderruimte een stijlvolle massief eiken vergadertafel geplaatst met zwarte stalen poot.

De Batafabriek

De organisatie blijft groeien en de kantoorruimte in Eindhoven werd hen te krap. Zij zijn daarom verhuisd naar een nieuwe locatie: de Batafabriek in Best. In de Batafabriek werden vroeger schoenen geproduceerd door de broers Bata.

De afgelopen jaren is de fabriek flink gerenoveerd. Zo is een monumentaal pand, wat nu modern en industrieel is, maar waar elementen van het cultureel erfgoed worden behouden.

Over intoAction

Veel organisaties vinden het uitdagend om de toepassing van digitale technologieën te omarmen. Waar kies je voor en hoe implementeer je zoiets in je organisatie? Hier helpt intoAction organisaties mee. Zij zeggen het volgende:  “wij zijn een consultancybureau dat bedrijven helpt om binnen complexe puzzels de stukjes op de juiste plaats te leggen, zodat innovaties in digital marketing daadwerkelijk het gewenste resultaat opleveren.” Klik hier voor de website van intoAction.

Meer van onze kantoorinrichtingen zien?

5/5
Bedankt voor het mooie interieur! Iedere dag genieten.

René Lammers

Directeur intoAction
Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.