Heras Experience Center

Experience Center
Heras
Oirschot

Beleef perimeter protection in het echt

Wij hebben voor Heras, experts in perimeter protection, een volledig Experience Center gerealiseerd. Het bestaande center in Oirschot was namelijk toe aan vernieuwing.

En aangezien Cialona al jaren naar alle tevredenheid de beursstands voor Heras maakt, zijn wij gevraagd om het nieuwe Experience Center voor hen te bouwen.

 

Het HEC, Heras Experience Center

Binnen een experience center kan men kennismaken met de organisatie en ontdekken wat ze zoal te bieden hebben.

In het HEC kunnen relaties worden ontvangen, voor bijvoorbeeld een kennismaking, presentatie en rondleiding. Maar ook kunnen de aanwezige producten en diensten worden gedemonstreerd.

Wij zijn aan de slag gegaan met het zogenoemde HEC en hebben wij het proces van design tot en met plaatsing uitgevoerd. Het center is eigentijds en volledig ingericht volgens de vernieuwde huisstijl van Heras.

 

De inrichting

De wanden hebben we voorzien van frames met daarin afbeeldingen van de producten en diensten. Ook zijn er licht boxen geplaatst om bepaalde informatie te laten opvallen in de ruimte.

Als centraal punt in het experience center is er een gespreksruimte gecreëerd, waarin onderdelen van de laatste beursstand zijn verwerkt. Dit is uitgerust met een hoge gesprekstafel met zitmeubilair en er is een koffiecorner aanwezig.

Het belangrijkste is dat er  veel producten tentoongesteld zijn in het center, zodat men deze in het echt kan zien en uitproberen. Dé perfecte experience als je het ons vraagt!

 

Meer info, of een afspraak plannen kan via HEC

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.