Bedrijfskantine van Dietz Power

Bedrijfskantine
Helmond
Dietz Power

De bedrijfskantine van Dietz Power

De bedrijfskantine van Dietz Power was toe aan een opfrisbeurt. We hebben voor hen een nieuw ontwerp gemaakt en deze vervolgens gerealiseerd.

Dietz Power is een fabrikant van allerlei elektrische rolstoelen en is gevestigd in Helmond, Noord Brabant. In de fabriek worden deze rolstoelen, compleet afgestemd op alle wensen van de klant, gemaakt en verzonden.

De kantine

De kantine bij Dietz is door ons vernieuwd en geeft nu een frisse indruk. We hebben er een eigentijdse ruimte van gemaakt, waar collega’s samen kunnen komen in hun pauze.

Er zijn verschillende hoekjes gecreëerd in de ruimte, waardoor het een gezellige samenstelling is geworden met hoge en lage zitplekken.

De stijl van de kantine is volledig in lijn met de huisstijl van de organisatie. Zo is de wand achter de lage zitplekken bekleed met een baksteenmotief met daarop het logo en de kernwaarden van de organisatie. De bijbehorende zitplekken zijn bekleed in het ‘’Dietz blauw”.

Aan de andere zijde, voor de glazen wand, zijn ook lage zitplekken geïnstalleerd met moderne verlichting en een afscheider met planten. Aangrenzend zijn er hoge zitplekken aan het raam.

In het midden van de ruimte is een hoge tafel met eveneens hoge stoelen, dezelfde verlichting én een tv voor eventuele presentaties of berichten. Uiteraard is er ook een keuken aanwezig, met alles erop en eraan, zodat medewerkers hier hun lunch kunnen maken.

 

Benieuwd wat Cialona Interiors voor u kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.