Interieurbouwer

Interieurbouwer Cialona Interiors

Interieurbouwer Cialona Interiors is een full service interieurbouwer. Dit betekend dat wij van begin tot eind je interieurproject op ons nemen. 

Als interieurbouwer hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis om succesvolle projecten af te leveren die voldoen aan de behoeften en wensen van de klant. Telkens weer proberen we deze zelfs te overtreffen! 

Ons team helpt je van kennismaking tot oplevering en wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Je kunt onze werkwijze hier lezen

Wij staan klaar voor de volgende uitdaging! 

 

 

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk dat wij ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van de interieurbouw industrie. Zo investeren in ons machinepark en duurzame materialen.

Full service

Wij zijn een full service organisatie en zullen alles rondom je interieurproject voor onze rekening nemen. We werken met onze eigen mensen, en met vaste partners voor speciale wensen.

3D Ontwerp

Na de briefing en conceptfase door ons team van designers, ontvang je van ons een compleet 3D ontwerp van het project. Zo zie je precies wat we voor je gaan maken.

Vooruitstrevend

Wij blijven ons dagelijks ontwikkelen door op de hoogte te blijven van de interieur trends. We proberen voor te blijven lopen op het gebied van beleving en passende interieurconcepten.

Wij creëren en realiseren innovatieve interieurs
op basis van de wensen van elke klant, de doelgroepen,
branding, het budget en interactiviteit.

Hoe wij werken

01

Inventarisatie

Tijdens de briefing bespreken we samen alle wensen, ideeën en het budget voor het project.

Lees verder

02

Concept & design

Na feedback en afstemming vertalen we het geheel naar 3D-visuals.

Lees verder

03

Projectbegeleiding

Een van onze projectmanagers draagt zorg over het gehele project.

Lees verder

04

Productie

In Cialona’s uitgebreide productieatelier worden alle interieuronderdelen...

Lees verder

05

Realisatie & nazorg

Het team van interieurbouwers plaatst het interieur en zorgt voor een...

Lees verder

Een goed design is het halve werk

Als full service interieurbouwer, een partij die van begin tot eind het project op zich neemt, is het erg belangrijk dat we goed van start gaan. Zo is de eerste stap een briefingsgesprek, waarin de wensen, doelen en budgetten worden besproken. 

Als dit duidelijk is, gaat ons team van interieurontwerpers met het project aan de slag. Het design is een vertaling van de briefing, met de nodige creativiteit en innovatieve inbreng. Na wat aanpassingen en correctierondes, komen we tot het definitieve design waarin je alvast virtueel door het interieur kunt ‘lopen’.

interieurbouw_interieurontwerp_design_interieur
kom in contact

Contactformulier

Laat het ons weten als je vragen hebt, of meer informatie wil ontvangen.
Wij komen er zo snel mogelijk bij je op terug!